Glijmiddel voor vrouwen: Anal Relax

glijmiddel voor vrouwenVoor vrouwen die graag anaal genomen worden is er nu een glijmiddel dat speciaal voor vrouwen ontwikkeld is. Het geeft een zachte toegang tot het anale gedeelte met een aangename mentholgeur. Het glijmiddel kan gebruikt worden in combinatie met condooms.

Het anaal glijmiddel is geen plakkerig gedoe en het droogt ook niet snel op. Om de toegang tot de anus te vergemakkelijken heeft het een licht verdovende werking.

Meer info of bestellen Anal Relax

Eindelijk een anaal glijmiddel speciaal voor vrouwen!

Het middel zit in een flacon van 120 ml. en zal de anaalspieren ontspannen waardoor er makkelijker toegang zal zijn.

Wat is Female Anal Relax?

Female Anal Relax is een middel voor vrouwen dat voor een ontspannende werking zal zorgen. Het glijmiddel heeft een langdurende werking en een mentholgeur dat verpakt zit in een flacon van 120 ml. Elke flacon heeft een lichtverdovende werking op het gebied waar het aangebracht wordt waardoor de toegang in het anale gedeelte een stuk vlotter en gemakkelijker zal zijn. 

Veel mensen denken dat anale penetratie pijn doet en zijn bang om dit te proberen. Dankzij Female Anal Relax zal je echt maximaal kunnen genieten, want anale sex is fijn om te doen. Je kan het ook gebruiken in combinatie met uw sexspeeltje of een condoom.

Het aanbrengen

Het is heel eenvoudig aan te brengen zonder te morsen of te knoeien. Het glijmiddel is geen plakkende knoeiboel en het druppelt ook niet. Tijdens de daad blijft het ook lang goed, je moet dus niet stoppen om nog wat extra glijmiddel aan te brengen. Je brengt een kleine hoeveelheid glijmiddel aan op de anale zone, de hoeveelheid is naar eigen voorkeur.

Bijwerkingen?

Voor je het middel gebruikt lees je even de bijsluiter met de ingrediënten, dit om zeker te zijn dat je niet allergisch bent voor één van de bestanddelen. Je kan het altijd even testen door een beetje glijmiddel op de rug van uw hand te doen. 

Het heeft natuurlijk wel een positieve bijwerking, de anale sex zal gemakkelijker en plezanter zijn!