Beter geheugen

Pot met 60 capsules Ginkgo bilobaDe Ginkgo biloba, of de Japanse notenboom, is een zeer speciale boom, hij is de laatste overlevende van een zeer oude flora die verdwenen is. Dat de boom Ginkgo biloba zolang heeft stand gehouden is waarschijnlijk te danken aan zijn uitzonderlijke weerstand tegen ziekten en parasieten. De bladeren van de Ginkgo-boom bevatten zeer specifieke substanties, de gingkgo-flavonglycosides, de ginkgoliden en de bilobaliden, die alleen in de Ginkgo biloba voorkomen. Tot op heden is de wetenschap er niet in geslaagd om deze stoffen synthetisch aan te maken. De eigenschappen van deze natuurlijk substanties in en op ons organisme, waren de laatse jaren het onderwerp van talloze wetenschappelijke en klinische studies.

 

De capsules van "Beste geheugen" bevatten het Ginkgo biloba Extract. Je kan Ginkgo biloba kopen per pot van 60 capsules. Dagelijks 2 capsules innemen met water. Raadpleeg uw arts indien u antistollingsmiddelen neemt.

MEER INFO & BESTELMOGELIJKHEDEN

Wat zijn de eigenschappen van Ginkgo biloba?

Het extract van Ginkgo biloba verbetert de aandacht, de concentratie en het geheugen. Het heeft een positieve invloed op het stappen, en op de circulatie in handen en voeten. Bovendien heeft Ginkgo biloba een uitgesproken antioxidatieve werking, waardoor de weefsels beschermt worden tegen de werking van vrije radicalen. De doeltreffendheid van het Ginkgo biloba Extract wordt algemeen erkend en het gebruik ervan wordt over het algemeen goed verdragen zonder bijwerkingen. Ginkgo biloba wordt soms ook geruikt door mensen die last hebben van Tinnitus (oorsuizen).

Beste Geheugen

"Beste Geheugen" is een middel dat het Ginkgo biloba Extract bevat van de Japanse notenboom. Het bevordert de bloedsomloop richting hersenen, het is goed voor de hersenactiviteit, het bevordert de geheugenfunctie, het concentratievermogen en de helderheid van de geest. Het is ook een antioxidant waardoor de weefsels beter beschermt worden.