Beter spioneren met spionagecamera in bril

Spionage met camera in brilWil je in het geheim en onopgemerkt filmen dan kan je dit doen met de spionagecamera. Dit is een spionage met een minicamera die verborgen zit in een bril. De brilcamera is ideaal geschikt voor dedectives en journalisten, of als je gewoon in het geheim een aantrekkelijk meisje of jongen wil filmen. Met de verborgen camera in je bril kan je alles filmen wat je maar wil, de spionagebril is goed geschikt voor spionage op kortere afstand. De bril is van heel goede kwaliteit en je kan er ook uw eigen brilglazen in laten monteren. Deze spy camera is ook voorzien van een microfoon, je kan er dus ook het geluid mee opnemen. 

De camera zit netjes weggewerkt in de spionagebril, je kan de bril dus ten alle tijden dragen zonder dat iemand het merkt dat je aan het filmen bent.

De bril wordt geleverd met een oplader en een handleiding, de geheime camera in de bril is echter heel simpel te bedienen via een start- en stopknop, geen verdere instellingen nodig. De camera geeft ook een vloeiend beeld op hogere snelhied en is dan ook prima geschikt tijdens het fietsen of motorrijden. 

MEER INFO & BESTELMOGELIJKHEDEN