brandstof-besparen

Meer kilometers, zuiniger rijder

Wil jij ook meer brandstof besparen, meer kilometers en goedkoper rijder met uw auto? Je kan alvast beginnen met zo goedkoop mogelijk te tanken aan het tankstation en uw rijstijl aanpassen, maar er is meer! U kan uw benzineverbruik of dieselverbruik met 25% verminderen door het toedienen van het brandstofbesparend product SX25.

Wat doet SX25?

We gaan je niet overladen met technische details en gaan het eenvoudig proberen uitleggen. Het principe is: er voor zorgen dat er minder energie nodig is om de motor te laten draaien. De SX25 voegt u bij de olie toe en hersteld microscopisch metaalverlies dat ontstaan is door slijtage en voorkomt temperatuurverhoging van belangrijke onderdelen zoals nokkenas en kleppen. Dit zorgt bij motoren voor meer vermogenwinst aangezien de motor juist minder vermogen nodig heeft om de bewegende delen draaiend te houden. De auto zal beter accelereren, de motor zal stiller draaien en de topsnelheid is hoger.

Meer kilometers kunnen rijden = zuiniger rijden = minder brandstof tanken = geld besparen!

MEER INFO & BESTELMOGELIJKHEDEN

Meer kilometers, zuiniger rijden

Minder brandstof verbruiken en u kan een vrij hoog bedrag besparen als u SX25 gebruikt, bereken hier zelf hoeveel u kan besparen op je brandstofverbruik. Pas ook uw rijstijl aan en u  zal versteld staan van het resultaat!