Bruinen zonder zon

Proto-col bronze, bruinen zonder zon

Mooi en dieper bruineh zonder zon en zonder het gebruik van een zonnebank of lotions en sprays. Bruin worden, ook als de zon niet schijnt, ook als het geen zomer is, het is mogelijk met Proto-col Bronze. Bruinen zonder de schadelijke UV- stralen en zonder gebruik van allerlei onhandige bruiningsmiddeltjes of een spraycabine.

 

Je kan het natuurlijk ook gebruiken als een ondersteunend product tijdens het gebruik van de zonnebank of het gewoon zonnen.

MEER INFO & BESTELMOGELIJKHEDEN

Wat is dit bruin-zonder-zon-middel?

Het is geen spraytan, geen spray-cabine, geen zelfbruinende creme, geen lotion om te bruinen maar wel een natuurlijk voedingssupplement in de vorm van capsules, het bruinmiddel ondersteunt de productie van melanine in uw huid waardoor uw huid bruin zal worden.

Hoe werkt het bruinmiddel?

Proto-col bevat een hoge concentratie betacaroteen, dit is een substantie dat men ook terugvindt in mango's en wortels. Het middel is wetenschappelijk getest om uw huid donkerder te laten kleuren. Het is ook wrkzaam wanneer je een bleke huid hebt.

Gebruik

Naar de ervaringen van onze klanten bekomt men het beste resultaat als men gedurende 2 weken 4 tot 6 capsules per dag inneemt, na deze startperiode verlaagt men de dosis naar 2 tot 3 capsules per dag om de bruine kleur te behouden.

Zijn er bijwerkingen?

De capsules om te bruinen zonder zon zijn geschikt voor mensen vanaf 18 jaar. Zwangere vrouwen en zware rokers gaan best eerst even langs bij de dokter voor het gebruik van dit product.