Nu voller haar!

Ik ben Lisa en had vroeger dun haar, nu heb ik weer voller haar. Ik wou altijd al voller haar krijgen en dat is mij nu gelukt zonder gebruik te maken van haarextenties. Na veel middeltjes te hebben geprobeerd loop ik nu weer te pronken met een mooie kop met voller haar dan enkele maanden geleden.

Ik werd er depressief van, van die kop met die dunne haarsprietjes op, ik had echt heel dun haar en ik was daar helemaal niet blij mee.

Mijn vriendinnen hadden wel mooi haar

Toen ik met mijn vriendinnen in het weekend uitging dan pronkten zij met hun mooi en dik haar, ze hoefden er niets voor te doen want ze hadden van nature mooi, dik en stevig haar. ik liep daar dan altijd bij als een buitenbeentje, ik hoorde er niet echt bij en dat had vooral te maken met het feit dat ik niet zo'n mooi haar had. Ik wou zo graag voller en dikker haar waarmee ik alle kanten opkon. Zelfs mijn haarkapper die vond dat ik nogal triestig haar had. De kapper had mij al heel wat middeltjes laten uittesten om voller haar te krijgen maar er was werkelijk niets dat echt hielp. Het pluimde vooral mijn geldbeugel want goedkoop waren die haarmiddeltjes niet.

Vriend kwijtgeraakt

Het is eigenlijk te gek om te vertellen, ik had 5 jaar een relatie met mijn vriend Jan en ben hem uiteindelijk kwijtgeraakt aan een mooi blondje met mooi haar. haar haar was veel mooier, dikker en voller dan dat van mij. Ik ben er zeker van dat ik mijn vriendje nog steeds bij mij zou hebben indien ik ook zo'n mooie haardos zou gehad hebben, hij raakte namelijk mijn haar graag aan, hij zei altijd dat hij zot was van lange haren. Toen mijn haar steeds dunner en dunner werd was hij steeds minder geïnteresseerd in mij en mijn haar. Hij keek niet meer naar mij om maar wel naar andere meisjes die veel mooier haar hadden dan ik. En toen liep hij in de fitness tegen een blonde meid aan met prachtig haar, echt wel om jaloers van te zijn. Ik zag aan mijn vriend zijn ogen dat hij helemaal weg was van haar lange, blonde haarlokken. Ze had echt geweldig mooi haar.

Mijn topproduct!

Voor de zoveelste keer kocht ik nog zo'n haarmiddel dat je mooier en voller haar belooft, ik had het gevonden op het internet. More Hair zou mij zelfs nieuw haar doen bijkrijgen als de haarzakjes nog niet afgestorven waren. Na enkele maanden was ik totaal verrast, mijn haar begon er veel mooier en steviger uit te zien, en nu heb ik dankzij More Hair een hoofd met mooier en voller haar dan dat ik oot heb durven dromen! More Hair is echt een topproduct!

Lisa.