Flesje met lustverhogend vloeistof

Geil worden met sexdrankje

Je houdt het niet voor mogelijk maar het is echt waar! Een drankje waardoor je sneller geil wordt, het werkt zowel voor vrouwen als mannen. Vrouwen worden echte supergeile meiden en mannen superhete bokken! Het kan door het middel Eromix toe te voegen aan een cocktail, dit wordt echt wel een héél speciaal drankje.

knop meer info bestelmogelijkheden

Wat zal je merken?

Na het drinken van een ware liefdescocktail met Eromix zal je na een klein uurtje een sterkere behoefte hebben aan lichamelijk contact. Je voelt je gewoon goed in je lichaam en je zou iedereen willen knuffelen en zoenen, het lijkt wel alsof al je remmingen wegvallen waardoor je zonder schaamte extra sensueel wordt.

Wat is Eromix?

Eromix is een drankje in een flesje van 100 ml, het heeft geen smaak en ook geen geur waardoor het gemakkelijk aan een cocktail kan toegevoegd worden. Je hebt er 1 tot 2 theelepels van nodig om meer zin in sex te krijgen, het heeft een natuurlijke samenstelling en verschillende onderzoeken hebben aangetoond dat dit lustopwekkend sexdrankje bijzonder goed zijn werk doet. Eromix zorgt voor een groter verlangen naar sex en laat de remmingen wegvallen waardoor u (of de persoon wie je het hebt laten drinken) sneller zal openstaan voor lichamelijk contact zoals knuffelen, zoenen en sex.

Waarschuwing!

Dien niet meer dan 1 flesje per 24 uur toe en gebruik dit geile liefdesdrankje liefst in een omgeving met vertrouwde mensen als u niet in bed wil belanden met iemand die je totaal niet kent.