Penispomp met waterzuigkracht

Grotere penis met zuigkracht

Iedere man zal zeker geen nee zeggen als je hem vraagt of hij niet een grotere lul in zijn broek wil (of het zou een nerd moeten zijn die echt dom is of er al één heeft van een halve meter groot). Met dit vergrotingsapparaat en vergrotingspillen Libido 7 behoor je weldra tot de grote lullen-club!

Meer info & bestelmogelijkheden

Penisvergroter voor in bad

Om je penis te vergroten moet je natuurlijk wel wat moeite doen, het gaat niet zomaar vanzelf door met je luie kont in de zetel te liggen...alhoewel...je kan wel met je kont gewoon lekker in een zalig warm bad liggen, terwijl je je uw lul onder handen neemt met een speciale penisvergroter voor in bad (of onder de douche).

Extra zuigkracht in het water

De penisvergroter heeft een waterslot dat voor een aangename zuigkracht zorgt waardoor de sponscellen snel groter en dikker worden.

Onmiddelijk een grote penis! En blijvend resultaat!

Ja hoor! U hoeft echt geen weken of maanden te wachten op een schitterend resultaat want na een kwartiertje lig je al in bad tesamen met je mega supergrote lul! Doe je dit in combinatie met de bijgeleverde penisvergrotende pillen en bewerk je uw lul gedurende 6 weken dan heb je een blijvend resultaat

Hoe werkt dat lullending?

Het apparaat, Badmaat genoemd, werkt volgens het vacuüm principe dat in gang wordt gezet door het waterslot en de rubberen balg aan de onderkant van de lullenvergroter. De pomp wordt gevuld met heerlijk warm water en over uw penis geschoven, door dan met een leuke pompbeweging het overtollige water uit de Badmaat te pompen ontstaat er een lekkere zuigende kracht waardoor veel bloed naar de penis stroomt. Je penis wordt binnen het kwartier een extra grote superlul!

Heeveel groter word mijn lul dan?

Uw (klein) piemeltje zal een echte grote lul worden die zo'n 2,5 cm. tot 7,5 cm. in lengte zal toegenomen zijn. In de breedte zal de penis ongeveer 30% dikker zijn dan voorheen. Zowel in stijve als in slappe toestand zal de groei van de penis merkbaar zijn. Na het gebruik van de penisvergoter in bad zal uw lul nog uren groot blijven!