borstvergroting

Grotere borsten

U wil grotere borsten? Je hebt al informatie opgezocht op het internet maar je twijfelt nog steeds? Wordt het een borstoperatie of ga je toch eerst eens van die borstvergrotende pillen uittesten, misschien helpt het wel. Maar welke pillen? Er zijn er zoveel. Wij hebben voor jou de Breast Enlarger, dit is een goede en natuurlijke borstvergroter.

MEER INFO & BESTELMOGELIJKHEDEN

Hoeveel groter?

Uw cupmaat zal 1 tot 2 maten groter zijn, is dit niet voldoende voor jou dan raden wij je toch een operatie aan. Het is mogelijk om met pillen uw borsten te vergroten maar men moet natuurlijk wel realistisch blijven, 4 of meer cupmaten groter zal niet lukken met borstvergrotingspillen.

Hoe werken deze pillen?

De Breast Enlager is een product dat 100% natuurlijk is, het is absoluut veilig. Dus geen zorgen daarover. Als een jong meisje opgroeit tot een tiener dan worden de borsten groter onder invloed van het hormoon oestrogeen. De afmetingen van de borsten worden bepaald door de hoeveelheid vet- en klierweefsel. Onze Breast Enlarger bevat het natuurlijke phyto-oestrogeen, dit zorgt ervoor dat het klierweefsel zich opnieuw zal gaan ontwikkelen. Het natuurlijke groeiproces van uw borsten wordt nagebootst. U zal meer verleiding uitstralen, meer aantrekkelijker overkomen bij de mannen, uw borsten zullen snel groter en steviger zijn dan ooit tevoren!

Is de vergroting blijvend?

Het is zeker mogelijk om met Breast Enlarger uw borsten blijvend te vergroten. De Breast Enlarger bevat krachtige ingrediƫnten die ervoor zorgen dat uw klierweefsel zich blijft ontwikkelen en voor een blijvend resultaat zorgt.

Nadeel van borstvergroting

Ja, uiteraard is er aan alles wel een nadeel, dat is ook zo indien je grotere borsten hebt. Mannen zullen hun ogen niet van je af kunnen houden (als je dat een nadeel kan noemen tenminste), en vrouwen met een kleinere cupmaat dan jou die zouden wel eens jaloers kunnen worden.