Vacuumpomp voor penis

Vacuümpomp voor penis

Een grotere en mooiere erectie en ook sneller een erectie kan je bekomen door het gebruik van een penis vacuümpomp van Vacurex.

Sneller een stevige erectie door slechts een knopje in te drukken (bij de elektriche pomp) of enkele keren knijpen (bij de handpomp) in de pomp. Geen eindeloos gesleur meer aan je penis en hopen dat je een erectie krijgt, geen enkele pil heb je nog nodig om een harde erectie te krijgen, dat is dus een heel stuk gezonder want je kan geen vervelende bijwerkingen krijgen. Een erectie zonder pillen is een droom die nu realiteit geworden is dankzij de penis vacuümpomp van Vacurex.

knop meer info bestelmogelijkheden

Het filmpje

De vacuümpomp heb je in twee verschillende versie's, namelijk de elektrische penispomp of de handpomp om uw penis snel en eenvoudig een keiharde erectie te doen krijgen. Alles wordt duidelijk uitgelegd een de hand van de 2 filmpjes: filmpjes bekijken

Hoe de erectiepompen gebruiken?

Het gebruik van de pompjes is heel eenvoudig, de luchtdichte cilinder wordt over de penis geplaatst en dan zuigt de pomp de cilinder vacuüm. Het gevolg is dat je snel een grote en harde erectie zal krijgen door het gebruik van de vacuüm penispomp.

Hoe werkt de vacuümpomp?

De Vacurex vacuümpomp werkt via een natuurkundig proces van overdruk en onderdruk. De lucht in de afgesloten cilinder wordt met de vacuümpomp weggezogen waardoor de druk in de cilinder vermindert. Bijgevolg worden de zwellichamen van de penis volgepompt met bloed waardoor er een erectie ontstaat. Het vullen van de zwellichamen met bloed gebeurd ook tijdens het natuurlijke erectieproces.

Is de vacuümpomp veilig?

Het product wordt volgens strenge kwalitietseisen geproduceerd, vervolgens veilig verpakt en opgeslagen. Alles volgens de kwaliteitsnorm HACCP code zoals deze vereist is door de Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit. De theorie van de vacuümpomp wordt in de medische wereld goedgekeurd en als veilig bestempeld.