Doosje pillen voor voller en meer haar

Voller haar

Wil je geen dunner wordend haard maar juist voller haar krijgen? Wil je wel mooi glanzend haar met meer volume, meer haar dus? More Hair is een uitstekend product dat niet alleen kaalheid kan tegengaan maar er ook voor zorgt dat dun haar weer voller wordt met meer glans. Haar dat er gezond uitziet waardoor je er jeugdiger en jonger zal uitzien.

MEER INFO & BESTELMOGELIJKHEDEN

Kaalheid

Kaalheid bij mannen is al niet echt sexy, bij vrouwen is dit helemaal een probleem. Een deel van je vrouwelijkheid gaat verloren met het verlies of uitdunnen van je haar, je hebt minder uitstraling, bent minder aantrekkelijk en je zier er sneller oud uit. Grote boosdoener is vooral het mannelijk geslachtshormoon testosteron, ook vrouwen hebben dit hormoon in zich. Kaalheid kan ook veroorzaakt worden wanneer je in een periode van stress verkeert, een tekort aan vitamine of een dieet kan ook het gevolg zijn van dunner wordend haar of kaalheid. Plots te veel gewicht verliezen zal zich ook laten merken in uw haardos. Ook mogelijke oorzaken tot haarverlies is de hormonale huishouding bij de vrouw zoals zwangerschap, menopauze en menstruele cyclus. Haarverlies tijdens hormonale wisselingen is meestal van tijdelijke aard.

De werking op haarzakjes

Laten we voor alle duidelijkheid u niets wijsmaken, als uw haarzakjes op de hoofdhuid afgestorven zijn dan kan echt geen enkel middel ervoor zorgen dat uw haar terug zal groeien, enkel een haartransplantatie of een haarstukje behoren dan nog tot de mogelijkheden.

Indien uw haarzakjes nog niet afgestorven zijn dan zullen er met More Hair wel nieuwe haren tevoorschijn komen, eerst als een licht donshaartje dat na een periode zich zal ontwikkelen tot dik, lang en glanzend haar. De bouwstof keratine is heel dun aanwezig in het haar en wordt door biotine, een lichaamseigen bindstof, bij elkaar gehouden. In het product More Hair zit extra biotine wat de haarkwaliteit zal verbeteren en eveneens de haardichtheid, meer volume in het haar als gevolg, een betere haarstructuur en haargroei. U zal er terug jonger en mooier uitzien!