Huid bleken

huid blekenSproetjes, zonnevlekjes, ouderdomsvlekken, pigmentatievlekken en andere donkere vlekjes die je liever niet ziet op uw lichaam kan je lichter van kleur maken waardoor ze een stuk minder opvallen. Skin Doctors SD White & Bright heeft al vele mensen tevreden gesteld die plekjes op hun lichaam willen verdoezelen zonder een chirurgische ingreep. Het middel doet de donkere huidvlekjes oplichten, het verstevigd en hydrateert de huid en het heeft ook een anti-aging effect. Het geeft de huid een mooiere en lichtere ivoorachtige teint.

Skin Doctors SD White & Bright is niet zoals andere huidoplichtende producten, het pakt meteen de oorzaak van hyperpigmantatie aan.

De inhoud van het potje is 50 ml. en je brengt het 2 maal per dag aan.

MEER INFO & BESTELMOGELIJKHEDEN

Wat is dit huidblekend middel?

Skin Doctors SD White & Bright behandelt op een effectieve wijze donkere vlekjes die veroorzaakt zijn door zon en door het ouder worden. Er zijn zeer krachtige ingrediënten aanwezig in deze crème die uw huidskleur terug zullen herstellen, terug een heldere huid met een egaal uitzicht en een ivoorachtige teint. De blekende crème bevat ook antioxidanten en zullen uw huid beschermen tegen schadelijke vrije radicalen. Het effect van de ouder wordende huid zal voorkomen worden.

Hoe werkt het? 

Skin Doctors SD White & Bright zal verdere hyperpigmentatie voorkomen en zal donkere huidvlekjes actief doen oplichten waardoor ze veel minder gaan opvallen. Dit uitstekend resultaat wordt verkregen door de productie van melanine te verminderen. Melanine is immers de boosdoener van de donkere vlekken op uw huid.

Phyllanthus emblica is het belangrijkste ingrediënt van de huidblekende crème, het is een natuurlijk plantenextract en het bevat een bestand dat het pigment zal reduceren. Het is bovendien een krachtig antioxidant dat huidveroudering zal tegengaan. Phyllanthus emblica zal donkere pigmentatie voorkomen en de schadelijke vrije radicalen een halt toeroepen.

De speciale crème bevat ook melkzuur. Door het aanwezige melkzuur zal de huid meer water vasthouden waardoor fijne lijntjes minder diep en minder zichtbaar zullen zijn. Het gevolg is een frissere en jongere huid.

Hoe gebruiken en wanneer resultaat?

De huidverblekende crème breng je 2 maal per dag aan in een kleine hoeveelheid, vermijd wel de ogen en de mond. Na een 6 tot 8 weken zal er reeds een resultaat zichtbaar zijn, de huidpigmentatie zal verminderd zijn. Wanneer je het resultaat zichtbaar ziet is afhankelijk van uw huidskleur.

Zijn er bijwerkingen?

Best even het product op voorhand testen als je een gevoelige huid hebt, je brengt een beetje crème aan op de huid en wacht 24 uur. Als uw huid rood aanslaat of je krijgt uitslag, stop dan met de crème te gebruiken.