Ingegroeide haar

Dikwijls last van ingegroeide haar? De groei van nieuw haar zo lang mogelijk tegenhouden is een manier om dit vervelend probleem te verminderen. Al eens een goedkope crème of lotion van bij de apotheker geprobeerd? Het haar komt steeds snel terug. Stop de dure bezoekjes aan een schoonheidsspecialist en vertraag de haargroei met een spray als Ultra Hair Away.

knop meer info bestelmogelijkheden

spray tegen ingegroeide haar

 • Het is een natuurlijke formule zonder pijn 
 • Het haar kan tot 42 dagen niet meer groeien
 • De spray kan je op het gehele lichaam en gezicht gebruiken, benen, armen, rug, borst, schouders, ...
 • Zowel mannen als vrouwen maken gebruik van de spray
 • De spray stopt de groei van nieuw haar
 • De anti-groei-spray is transparant, geurloos en niet vet
 • Het hydrateert de huid en wordt snel opgenomen

De spray van Ultra Hair Away is een revolutionair product, gewoon na het ontharen de spray gebruiken en het ingegroeide haar blijft meer dan een maand weg want het middel vertraagt de groei van nieuwe haartjes. Meestal groeit het haar na een paar dagen snel terug maar met dit anti-groei-middel blijft het haar weken weg. Als je het middel regelmatig gebruikt dan kan de haargroei zelfs helemaal stoppen.

Wat is Ultra Hair Away?

Het is een spray die haarremmend is en zal de groei van nieuw haar tegengaan. Door de spray te gebruiken en je lichaam en gezicht te behandelen zal je een gladde en soepele look uitstralen. Veel middeltjes beloven wonderen te verrichten, maar wat je echt nodig hebt is een goed product dat je kan vertrouwen en geen bijwerkingen heeft. Voor het ontwikkelen van deze spray is 10 jaar biologisch onderzoek aan voorafgegaan. De beste ingrediënten werden geselecteerd om de haargroei maximaal tegen te gaan. Zelfs na 1 keer gebruiken doet de spray al wat het moet doen.

Werking

De Ultra Hair Away Spray beschikt over natuurlijke plantenenzymen die doordringen in de haarzakjes en deze verzadigen. De haarcellen worden hierdoor uitgeschakeld, deze zijn immers verantwoordelijke voor de snelle teruggroei van het haar. Het middel zal ook de structuur van de haarzakjes veranderen waardoor elk haartje dat toch nog teruggroeit lichter en dunner is dan oorspronkelijk. De haartjes zullen dus minder zichtbaar zijn dan voorheen. De spray is ook ontworpen om kleine zones te kunnen behandelen (bv. tussen de wenkbrauwen).

Natuurlijk kalingsproces

Eigenlijk kopieert Ultra Hair Away het natuurlijke proces waardoor mensen kaal worden. Als men kaal wordt dan krimpen de haarzakjes, het haar wordt eerst dunner en uiteindelijk is er geen haar meer om te groeien. Dat kan ook door geblokkeerde haarzakjes veroorzaakt worden waardoor nieuwe haarcellen er niet doorheen komen. Bij regelmatig gebruik van de spray zal ment hetzelfde effect bekomen.

Veel voorkomende probleemzones

Bij vrouwen:

 • Armen
 • Oksels
 • Bikinilijn
 • Gezichtshaar

Bij mannen:

 • Rug
 • Borst
 • Schouders

Gebruik

Het is heel snel en gemakkelijk te gebruiken. In de eerste week gebruik je de spay 2 keer per dag en masseer je het een paar seconden in, spoel het  niet af. Voor het beste resultaat gebruik je de spray onmiddelijk na het ontharen, je gebruikt de spray direct op de huid. 

Na die eerste week moet je de spray nog maar 1 keer gebruiken, 1 keer per dag tot je het gewenste resultaat bereikt hebt.

Om je look te behouden gebruik je dan nog de spray 2 keer per maand.

Hoe ontstaat ingegroeid haar. Hoe verwijderen?

Wanneer haartjes niet meer kunnen verder groeien doordat dode huidcellen op het huidoppervlak de groei tegenhouden kunnen ingegroeide haartjes ontstaan. Om toch naar buiten te kunnen groeien proberen de haartjes een weg te vinden, dat is dikwijls via de huid zelf. Mensen met stug of krullend haar hebben sneller last van ingegroeide haar, dit kan pijnlijk en irriterend zijn.

Ingegroeid haar is niet gevaarlijk maar kunnen wel ongemak geven en er lelijk uitzien. Mensen gaan op zoek naar een oplossing tegen ingegroeide haren. Vroeger was het gebruik van een pincet de enige manier om de ingegroeide haartjes te verwijderen. Deze manier van verwijderen is pijnlijk en het ingroeien stopt er niet mee. Nu zijn er gelukkig wel producten op de markt die dit ongemak kunnen behandelen, symptomen verminderen en nieuwe aangroei voorkomen.

Scheren, waxen, epileren, electrolyse, zijn handelingen die ingegroeide haren kunnen stimuleren. Het haar groeit opzij of uit de huid en groeit dan vervolgens weer in de huid. Het komt vaak voor bij volwassen mannen met krullend haar of een donkere huid. Om ingegroeid haar te verwijderen is één van de oplossingen een laserbehandeling, dit kan wel duur zijn en bijwerkingen hebben. Gelukkig zijn er alternatieve middelen beschikbaar, zoals Ultra Hair Away, die het ingroeien van haar helpen voorkomen en de symptomen verlichten. Als je last hebt van ingegroeide haren kan je dit zelf behandelen met een spray, lotion of crème.

Wanneer het probleem echt te groot wordt en het om te veel haren gaat dan dien je een afspraak te maken met uw huisarts om de mogelijke opties te bekijken.