Middel tegen een kromme penis

Kromme penis (ziekte van Peyronie)

Middel tegen ziekte van peyronieIs uw penis niet in een volledige rechte lijn en staat deze gekromd? Heb je daar een probleem mee? Ben je beschaamd om uw penis in erectie aan een vriendin te laten zien? 

Zou je je beter in uw vel voelen als uw penis niet zo krom was? Dan kan je het middel Neprinol gebruiken. Het kan uw kromme penis weer (gedeeltelijk) recht krijgen. En uw penis zal in een rechte toestand meteen ook langer zijn. 

  • Wetenschappelijk middel tegen de ziekte van Peyronie
  • Al jaren een succesvol middel voor mannen met een kromme penis
  • Middel met natuurlijke ingrediënten
  • Zal uw penis ook langer doen lijken
  • Zal uw bloedtoevoer naar de penis ondersteunen

Meer info of bestelmogelijkheden Neprinol

Hoe kan Neprinol u helpen?

Eerst moet je weten wat de ziekte van Peyronie nu precies is. Een man met deze ziekte heeft een kromme penis tijdens een erectie. Die kromming wordt gevormd door harde knobbels van bindweefsel in de wanden van de zwellichamen. In het middel Neprinol zit Serrapeptase, Nattokinase en Lipase. Deze zijn klinisch getest. De aanwezigheid van deze extracten kunnen het teveel aan bindweefsel in de penis verwijderen. Door een vermindering van het bindweefsel zal uw penis weer rechter en langer worden. 

Neprinol staat bekend als HET natuurlijk middel tegen de ziekte van Peyronie. Het is het meest doeltreffende supplement dat te verkrijgen is. Het zorgt voor een permanente verbetering van een kromme penis. Veel mannen zijn uiterst tevreden van dit product waardoor ze nu weer een normaal seksleven hebben.

Wat is Neprinol?

Neprinol is een natuurlijk middel dat doeltreffende enzymen bevat die getest zijn en goed werken om de ziekte van Peyronie te behandelen. De enzymen in dit supplement bieden het lichaam 'fibrinolytische eenheden'. Alternatieve middelen bevatten 1000 tot 2000 eenheden per dosering. Neprinol bevat heel wat meer eenheden, zo'n 15.000 per dosering waardoor een veel beter resultaat kan bereikt worden.

Wanneer heb je resultaat?

De meeste mannen die dit supplement gebruiken zien al een verbetering na een maand. Het beste resultaat zie je op langere termijn. Bij regelmatig gebruik heb je na 2 tot 6 maand het optimale resultaat. Een duidelijke verbetering waarbij de kromme penis minder krom of zelfs volledig terug recht zal zijn.

Hoeveel moet je innemen?

Het maximaal aantal capsules per dag om in te nemen is 4. Het minimum is 1 capsule per dag. De capsules zijn gemakkelijk in te slikken en je neemt ze in met een glas water.

Wat zit er in Neprinol?

In Neprinol zitten alleen kruidenextracten want het is een natuurlijk middel. Een systemische en lipolytische enzymenformule (Serrapeptase, Nattokinase, Lipase), een Neprinol protease formule (microbiële proteasen uit A. oryzae, B. subtilis en Serratia), enzymen en cofactoren Neprinol (Amla, Papaïne, Bromelaïne, Rutine, Ubiquinone).