Flesje met spray om zaadlozing uit te stellen

Langer sex zonder zaadlozing

Sommige mannen hebben echt wel een probleem met te snel klaarkomen. Het is helemaal niet leuk voor uw partner als die op zijn honger blijft zitten omdat jij een vroegtijdige zaadlozing had en er dan plots heel wat minder zin in hebt. Een voortijdige zaadlozing voorkomen is vanaf nu perfect mogelijk met de verdovende Black Stone Spray.

Meer info & bestelmogelijkheden

Uw zaadlozing tegenhouden

Door het uitstellen van het mannelijk orgasme verkrijgt men betere en langere sex. De Black Stone Spray zal de zaadlozing uitstellen en dit tijdelijk tegenhouden door de gevoeligste plekken van uw penis te verdoven. Dus u zal wel klaarkomen maar het zal een te snelle zaadlozing voorkomen. U kan dus wel degelijk nog een orgasme bereiken maar dit zal even uitgesteld worden omdat de gevoeligheid van uw penis iets minder groot is, dit betekent natuurlijk wel dat je veel langer van de sex zal kunnen genieten!

Een spray is de oplossing

Je hebt natuurlijk bepaalde knijptechnieken om een te vroege zaadlozing te voorkomen maar dat is niet echt plezant te noemen. En de erin en eruit methode, de start stop methode, is niet zo simpel om aan te leren en loopt dikwijls verkeerd af waardoor het sexpartijtje weer veel te snel gedaan is. Niets is zo eenvoudig als een spray, een keertje spuiten en je bent klaar om uw partner langdurige sex te geven. Het wordt een lange nacht...