Pot masturbatiecreme/afrukcreme

Masturbatiecrème

Mannen weten het heel goed, masturberen is zo lekker om in je eentje te doen, de stijve penis in je hand voelt zo goed aan. Maar het is nog lekkerder met de speciale masturbatiecrème Him Lubricating Cream, probeer het en je zal nog veel meer genieten van uw handwerk!

Meer info & bestelmogelijkheden

Heerlijk glijdende crème

Deze glijdende crème is voor geile mannen die het leuk vinden om zich te bevredigen of eventueel andere mannen te bevredigen met de hand. Uiteraard is deze masturbatiecrème ook prima te gebruiken door je vriendin als je eens door haar wil bevredigd worden door haar zachte handen. De crème is niet bedoeld om te gebruiken in combinatie met orale seks of condooms, dus echt enkel te gebruiken voor het handenwerk rond de penis!

Crème plakt niet en ruikt stoer

De crème is speciaal ontworpen om nog meer plezier te beleven, meer opwinding te ervaren aan het masturberen. Je zal dan ook niet geconfronteerd worden met een vies plakkerig goedje. De masturbatiecrème heeft ook nog een ander kantje, de geur is lekker stoer ruikend naar leder. Stoere mannen die zich afrukken met een stoere naar ledere ruikende afrukcrème.

Er is geen betere masturbatiecrème!

Dit schrijven we niet zomaar, het is geen promotiezinnetje om de masturberende crème beter te doen verkopen. Het is gewoon de waarheid! Er is echt geen betere masturbatiecrème te vinden, we gaan niet zeggen dat de rest niet goed is of ronduit slecht maar de crème die hier beschreven staat is gewoon de beste afrukcrème! De allerbeste crème om te masturberen.

De voordelen

  • Een masturbatuecrème verbetert het masturberen, het is véél lekkerder om je af te rukken met een extra glijdende crème
  • De crème is heel simpel aan te brengen
  • Uw penis ligt nog beter in de hand
  • Wordt je gemasturbeerd door een partner dan zal ook die het gebruiksgemak en het plezier ervaren
  • Er blijven geen plakkende resten achter, dus alles blijft proper
  • Het is een grote pot van 425 gram, je kan er dus extra lang mee doen zonder een nieuwe te kopen

.