Meer libido voor hem en haar

Libidopower

libidopower voor hem en haarIs er een tekort aan libido bij één van de partners? Of stelt jullie sexleven al helemaal niets meer voor? Als je heel wat genot mist in uw leven omdat je zo goed als geen zin meer in sex hebt dan haal je niet alles uit de mogelijkheden tot genot. Je kan dit nochtans verhelpen door het gebruik van libidopower, deze natuurlijke libidopil kan het libido bij zowel de man als de vrouw gevoelig de hoogte insturen zodat je tesamen weer zin hebt in sex.

Libidopower is een speciaal ontwikkelde libidopil die zowel voor de man als de vrouw kan dienen. Het is een krachtige natuurpil die snel werkt en die uw sexleven zal vermenigvuldigen. Libidopower heeft heel wat goede en werkende eigenschappen woor de man en vrouw.

Eindelijk een libidopil die niet enkel voor de man is maar ook werkt bij de vrouw!

MEER INFO & BESTELMOGELIJKHEDEN

Bekend van de media

De pil van libidopower is uitvoerig getest vooraleer het op de markt kwam maar ze is ook getest door het TV-programma Spuiten en Slikken op de Nederlandse TV (BNN) en daar is de pil, in vergelijking met andere libidopillen, beoordeeld tot de snelst werkende natuurlijke libidopil.

Ook in de schrijvende pers heeft deze pil heel goed gepresteerd, door het maandblad Men'sHealth is deze libidopil positief beoordeeld voor zijn goede werking.

Werkt snel

U hoeft de libidopower geen maanden of weken op voorhand in te nemen om zijn libidoverhogende kracht te ervaren, het volstaat om de pil pas zo'n 3 kwartier op voorhand in te nemen voor je van plan bent om tot de sexuele daad over te gaan.

Werkt lang

Als je de pil ingenomen hebt zal je binnen de 45 minuten de kracht van libidopil ervaren, maar dat wil niet zeggen dat je gehaast moet zijn. Je kan het met je partner rustig aan doen want het effect van deze pil blijft gedurende 5 uur na inname merkbaar. Je hebt dus alle tijd om te genieten van het samen zijn en dit op te bouwen tot een absolute climax.

Maximaal effect

Wij geven u het advies hoe u een maximaal effect kan bekomen:

  • neem de tabletten best niet in op een al te volle maag
  • een beetje alcohol om losser te worden kan, maar overdaad is uit den boze
  • zorg voor een goede sfeer met muziek, kaarslicht of erotische film
  • zorg dat u ontspannen bent, stress verlaagt immers het libido
  • schenk voldoende aandacht aan elkaar met een massage, knuffel, aanrakingen

Hoeveel capsules moet/mag je innemen?

Wij geven het advies om per keer 1 tot 2 tabletten van Libidopower in te nemen, dan zal je al een goed resultaat bekomen. De aanbevolen dosering is maximaal 2 tabletten per dag. Je mag deze natuurlijke libidopillen lange tijd '(dagen, weken) achter elkaar gebruiken maar dat is niet nodig om het gewenste effect te bekomen. Gewoon de pil een klein uurtje op voorhand innemen volstaat om de libidoverhogende werking te kunnen ervaren.