Assortiment condooms van Durex

Assortiment condooms

Een toppertje van Durex is dit pakje condooms met een verassende variatie van condooms, de Durex Love Collection bevat 18 condooms in 5 verschillende soorten. Fetherlite (6), Topsafe (4) met extra glijmiddel, Pleasure Warming (4) met ribbeltjes en nopjes en een superopwindend glijmiddel dat verwarmd, dan ook nog condooms met aardbeiensmaak (2) en appelsmaak (2).

MEER INFO & BESTELMOGELIJKHEDEN

Condooms voor veilig vrijen, meer genot en meer smaak

Een codoom van Durex is niet zomaar een gewone condoom, Durexcondooms zijn uiteraard superveilig om de liefde te bedrijven maar ze geven je ook meer plezier in je sexleven! De condooms met nopjes en ribbels geven de partner meer gevoel. Het glijmiddel dat verwarmend werkt staat garant voor meer opwinding, het werkt lekker stimulerend en is heel aangenaam rond de penis. En als de partner je wil verwennen met orale sex dan heb je de smaakcondoe

De Durex Love Collection is één van de best verkochte uit het assortiment van Durexcondooms en dat is niet zomaar, het geeft je bij elk intiem contact een andere ervaring en dat houdt het spannend en plezant!