Legale pepperspray

Pepperspray met rode verfBen je bang om als vrouw 's avonds op stap te gaan? Ben je bang overvallen te worden als je alleen loopt? Voel je je onveilig in de hedendaagse maatschappij? Bescherm jezelf tegen onverwachte bedreigingen met een legale pepperspray tegen overvallers. De pepperspray bevat rode verf en is een zelfverdedigingsspray, het is het alternatief voor traangas dat verboden is in België en Nederland. Deze legale peppersspray heeft een inhoud van 40 ml en is 9 cm. lang, de doorsnee is 3 cm. Deze pepperspray heeft een compact formaat en is dus gemakkelijk mee te nemen in uw handtas of jas.

Pepperspray bestellen

Werking van de pepperspray

Wanneer je uw aanvaller bespuit met deze pepperspray dan zal er een rode vloeistof te zien zijn op het gezicht van uw belager. Deze vloeistof zal zich snel omvormen tot een laag schuim (te vergelijken met scheerschuim) op het aangezicht waardoor de dader niets meer ziet, deze zal de aanval moeten staken om het schuim van zijn gezicht en uit de ogen te verwijderen. U heeft dan de tijd om te ontsnappen aan de aanvaller.

De X-marker pepperspray

Pepperspray met blauwe verfDe X-marker is een spray om u te verdedigen wanneer je aangevallen wordt, deze zelfverdedigingsspray is het alternatief voor traangas. De X-marker heeft is 8 cm. groot met een doorsnede van 3.5 cm. en is dus handig op te bergen in uw jas of handtas, deze pepperspray heeft een inhoud van 50  ml.

Werking van de X-marker pepperspray

Wanneer je deze pepperspray in het gezicht van uw belager spuit dan komt er een blauwe vloeistof vrij. Deze blauwe vloeistof wordt een schuimige laag waardoor het zicht van de dader ontnomen wordt. De dader zal dit schuim uit zijn ogen moeten verwijderen waardoor jij de tijd krijgt om te ontsnappen.

Een blauw gezicht gedurende 3 dagen

De vloeistof die op het aangezicht van de dader gespoten wordt is een blauwe kleur die 3 dagen op het gezicht van de aanvaller blijft. Deze blauwe kleur dringt diep in de huid door en is zelfs met een wasbeurt niet te verwijderen. De dader is na de aanval dus duidelijk herkenbaar aan zijn blauw gezicht. De kleurstof is ongevaarlijk voor de gezondheid.

X-MARKER PEPPERSPRAY BESTELLEN