antirimpelapparaatIedereen wil toch een mooie egale huid zonder diepe rimpels? Crêmes beloven je een mooi gezicht zonder rimpels maar niemand heeft er echt baat bij, je smeert jarenlang zonder resultaat te zien. 

Fijne lijntjes en rimpeltjes zijn nochtans goed te verhelpen met de ultra innovatieve, slanke Silk'n FaceFX. Wat is dat nu voor iets hoor ik je al zeggen! Heel simpel, het is een apparaat dat uw gezicht gladder en egaler maakt, het jaat je gezicht er vele jaren jonger uitzien in slechts enkele maanden. Het is een anti-rimpel apparaat dat heel goede resultaten boekt, het is klinisch bewezen dat het lijntjes en rimpels vermindert tot wel 69% in slechts 2 maanden. Het anti-rimpel apparaat kan gebruikt worden rond de ogen, het voorhoofd, de wangen en de hals. Stop die ouder wordende huid en nutteloze smeermiddeltjes, het apparaat laat je er terug jaren jonger uitzien en het geeft je weer een frisse uitstraling!

knop meer info bestelmogelijkheden

De Silk'n FaceFX:

  • maakt gebruik van Home Fractional technologie om de eerste rimpeltjes te bestrijden.
  • kan gebruikt worden rond de ogen, het voorhoofd, de wangen en de hals.
  • geeft u 2 jaar fabrieksgarantie.
  • is niet enkel voor vrouwen geschikt maar ook voor stoere mannen.
  • zal uw poriën verkleinen en de huidstructuur verbeteren, het zal je laten stralen.

Dit waanzinnig goed anti-rimpel apparaat is een ideale manier om beginnende lijntjes en rimpels te verminderen. Dankzij de LED lichttherapie en hitte technologie zal uw huid intens verjongen. Wordt jonger, frisser en straal meer dan ooit tevoren!

Wat is het? Hoe werkt het?

De Silk'n FaceFX anti-rimpel is een apparaat voor mannen en vrouwen, het is slank gebouwd en maakt het gemakkelijk om lijntjes en rimpels te behandelen op het voorhoofd, nek, wangen en rond de ogen.

Het product is klinisch getest met iedere keer uitstekende resultaten. Binnen de 2 maand kan het lijntjes en rimpels tot 69% verminderen. Deze anti-aging formule is goedgekeurd door de FDA, je mag er 100% zeker van zijn dat dit apparaat veilig te gebruiken is. 

Het apparaat gebruikt de Home fractional technologie en geeft geweldige resultaten. Dankzij het gebruik van LED lichttherapie zal de werking diep doordringen in de huid om uw schoonheid terug naar boven te halen. Er wordt ook een warmte gebruikt van 40 graden. Het geeft een diep doordringende energie af, diep in de huid om de huidcellen te regeneren, het zal de groei van nieuwe huidcellen stimuleren. Dankzij een minimale inspanning zal uw huid er mooier, jonger en gezonder uitzien.

Gratis!

Om de huid na de behandeling goed te hydrateren geven we gratis een pot Dode Zee Mineralen crème erbij.

Waar kan je het gebruiken?

Dit anti-rimpel apparaat kan je enkel op het gezicht en de hals gebruiken, dus niet op andere delen van het lichaam. Het voorhoofd, de wangen, de nek en rond de ogen kunnen zonder probleem behandeld worden tegen kraaienpootjes, lachlijn, nekrimpels, voorhoofdrimpels, ...

Wanneer zie je resultaat?

resultaat anti rimpel

Je ziet relatief snel resultaat, bij regelmatig gebruik van dit apparaat zal je na 3 tot 7 weken een aanzienlijke verbetering van uw huid opmerken. Bij het starten van de behandeling zie je binnen de twee maanden tot 69% een vermindering van fijne lijntjes en rimpels.

  • 78% van de gebruikers zag een vermindering.
  • 91% van de gebruikers zag een verbetering van de huidstructuur.
  • 47% van de gebruikers zag dat de huid een frissere uitstraling had.

Hoe gebruik je dit anti-rimpel apparaat?

Het gebruik is heel simpel, gewoon thuis te gebruiken gedurende een sessie van 15 tot 20 minuten. Reinig eerst je gezicht en hal en droog het voordat je het apparaat gaat gebruiken. Je zet het apparaat aan, wanneer de rode lampjes verschijnen plaats je het apparaat op je gezicht en je hals met ronddraaiende bewegingen. Per rimpelzone behandel je de huid 5 tot 7 minuten. 

Klaar met de behandeling?

Als je klaar bent met de behandeling dan krijg je het advies om je huid te hydrateren met de pot Dode Zee Mineralen crème, gebruik dit voor je hals en het gezicht.

Om het beste resultaat te verkrijgen gebruik je het apparaat tijdens de eerste maand 3 maal per week, vanaf de tweede maand herhaal je de behandeling 1 maal per week.

Is het wel veilig te gebruiken?

De Silk'n FaceFx is goedgekeurd door de FDA en absoluut veilig in gebruik. Tijdens de behandeling zal je een warmte op uw huid voelen, dit is volledig normaal omdat het apparaat niet enkel licht afgeeft maar ook warmte. Het product is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is gefabriceerd met het oog op veiligheid, stijl en comfort. Vermijd direct contact met de ogen. De Dode Zee Mineralen crème is niet bedoeld voor consumptie en vermijd het contact met de ogen. Komt de crème toch in contact met de ogen, spoel de ogen dan zachtjes met water.