Mooier haar met potten Better Hair

Mooi, gezond en glanzend haar voor jou

Bent u een vrouw en wordt uw haar ook dunner? Wil u terug voller en mooier haar? Het product Better Hair voor vrouwen zal de natuurlijke haargroei stimuleren en u terug meer volume geven in uw kapsel.

Better Hair zal haaruitval helpen stoppen en u weer mooi, gezond en glanzend haar bezorgen. Uw haartooi zal er weer heel verzorgd uitzien met een diepe intense haarkleur.

MEER INFO & BESTELMOGELIJKHEDEN

Mooi haar is belangrijk

In deze maatschappij wordt iemand vrij snel beoordeeld op zijn uiterlijk, het is dan ook belangrijk dat niet enkel uw kledij in orde is maar ook dat uw haartooi in orde is, onverzorgd haar valt meteen op en verkleind ook jouw kansen bij het soliciteren naar een job waarbij een verzorgd voorkomen belangrijk is. Niet enkel jouw toekomstige baas kan je afrekenen op een onverzorgd voorkomen, het is ook heel belangrijk bij de zoektocht naar een partner voor het leven. Met een goede haarverzorging zal je ook sneller nieuwe vrienden en vriendinnen maken, zorg ervoor dat uw haar steeds verzorgd en netjes is.

Uitvallend haar

Wanneer je uw haar kamt zal je merken dat er steeds meer haar in de kam of borstel blijft zitten, vooral bij het ouder worden is dit een normaal verschijnsel. Bij het dagelijks gebruik van Better Hair zal u merken dat uw haar minder zal uitvallen, dit resultaat is reeds binnen enkele weken merkbaar. Na enkele maanden heeft u terug een volle haardos die er mooi en gezond uitziet.

Is haaruitval normaal?

Haar is weefsel dat zich vernieuwt doordat oude haren uitvallen en er dan weer nieuwe haren groeien om vervolgens ook weer uit te vallen, en er komen terug nieuwe haren tevoorschijn. Het is een proces dat zich steeds herhaalt. Echter, als er meer haren uitvallen dan dat er nieuwe bijkomen dan wordt de haardos steeds dunner en dunner, dan is er sprake van overmatig haaruitval. De hoofdhuid bevat haarfollikels, het aantal daarvan is genetisch bepaald. Men heeft gemiddeld ongeveer 100.000 haren op het hoofd, waarvan er per dag 50 tot 100 uitvallen. Bij vrouwen is dunner wordend haar dikwijls een gevolg van zwangerschap, hormonale veranderingen en stress. Na de puberteit wordt het haar bij vrouwen ook dunner door het mannelijk geslachtshormoon testosteron.

Hoe kan Better Hair jou helpen voor terug meer haar?

Better Hair zal de testosteronspiegel verlagen zodat er minder testosteron overblijft waardoor er minder schade aan de haarzakjes kan ontstaan. Ook zorgt Better Hair voor een betere kwaliteit van de bloedvaten rondom de haarzakjes, de celdeling neemt toe en de doorstroming in het bindweefsel zal beter worden. De groeifase van het haar wordt verlengd en de haarzakjes worden minder gevoelig.

Een gebrek aan zink kan tot haaruitval leiden, Better Hair bevat dan ook voldoende zink om het haar van een gezonde dagelijkse dosering te voorzien om ook op die manier haaruitval te voorkomen. Better Hair is het beste haargroeimiddel voor vrouwen en bezorgt u terug mooier en voller haar.