Pot 2face en Abtronic voor snel een slanke lijn te verkrijgen

Hoe word ik slank?

Een recept om snel slank te worden hebben we niet maar wel een andere goede tip! Slank worden kan echt met de Abtronic 2 Face.

Met 2 Face worden koolhydraten uit het eten geneutralyseerd en verdwijnt vet op billen, buik en benen. Met de Abtronic verbrand je vet en wordt vet omgezet in spieren. Twee producten in één die je in een korte tijd een mooi slank lichaam zullen berzorgen.

MEER INFO & BESTELMOGELIJKHEDEN

De kilo's en vet verdwijnen zonder moeite

De Abtronic is een apparaat dat je kan aandoen wanneer je maar wil, het geeft kleine trillingen door en de spieren spannen zich aan. Net alsof je oefeningen je spieren aanspannen maar dan nu zonder enige moeite, zelfs vanuit uw zetel is afvallen mogelijk! Slechts 10 minuutjes per dag volstaan (=600 sit-ups!), geen gezweet en je wordt er niet moe van.

Instelbare trillingen

Weinig trillingen of juist heel veel, allemaal geen probleem met de Abtronic want deze heeft 10 verschillende niveaus. Uw slanke lijn zal je heel snel verkrijgen als u ook de oefenprogramma's doet, slechts 10 minuten per dag volstaan om de overtollige kilos weg te doen smelten, gedaan met die overbodige vetrollen aan uw lijf.

Te gebruiken op verschillende lichaamsdelen

De Abtronic kan je gebruiken op de billen, dijen, armen, middel en borst. Ideaal om een perfect slank figuur te krijgen. Bestel hem vandaag en begin morgen al af te slanken.

Uit wat bestaat het Abtronic pakket?

Het volledige Abtronic pakket bestaat uit:

  • Abtronic band
  • Batterijen
  • Handleiding
  • Gel

Hoe slank worden met 2Fase?

2Face verlaagt drastisch de koolhydraten in uw voeding. Uw lichaam zal er een tekort aan hebben en dat is juist goed, want dan zal uw lichaam overgaan op het verbranden van vet en ga je sneller afvallen. 2Face is een gepatenteeerd eiwit met ontwikkeling in de Verenigde Staten, het is ook voldoende getest en er is maar liefst 20 jaar onderzoek aan voorafgegaan voor het middel helemaal op punt stond. Het eiwit wordt aangeboden in tabletvorm in potten van 60 stuks. Per pot is het absoluut mogelijk om tot 8 kilo af te vallen. Snel en gemakkelijk afvallen is een feit met 2Face en de Abtronic.