Eetdagboek maken voor online diëtiste

Afvallen met een online diëtiste

Afvallen is gemakkelijker gezegd dan gedaan, en hoe kan je op een gezonde manier gewicht verliezen? Daarvoor raadpleeg je beter een diëtiste, maar misschien heb je niet steeds de tijd daarvoor om een afspraak te maken, of blijf je toch liever anoniem?

Vraag vanaf nu online advies aan uw diëtiste, zo bespaart u tijd en blijft uw privacy behouden. 

MEER INFO & BESTELMOGELIJKHEDEN

Dit kan vanaf nu door een online diëtiste te raadplegen, deze zal je online bijstaan in uw strijd tegen het overtollige vet.

Advies door een professionele diëtiste

Je hoeft vanaf nu niet op uw eentje het zoveelste dieet te proberen om gewicht te verliezen en de vetrolletjes te verminderen. Want meestal doe je het wellicht verkeerd of ben je te weinig gemotiveerd om uw poging om te vermageren vol te houden. Dit veranderd als je opgevolgd wordt door een diëtiste, deze zal je bijstaan met raad en daad, je zal gemotiveerd worden om uw strijd tegen het gewicht vol te houden. U zal online contact hebben met uw diëtiste die een programma zal opstellen naar uw wensen en behoeften. U zal opgevolgd worden en bijgestuurd waar nodig.

U kan een keuze maken uit 3 programma's

Basis programma

 1. standaard weekmenu's
 2. variatie weekmenu's
 3. algemene adviezen
 4. u heeft 2 maal contact met uw diëtiste (contactmomenten bijbestellen is mogelijk)

Persoonlijk programma

 1. algemene adviezen
 2. u heeft 4 maal contact met uw diëtiste (contactmomenten bijbestellen is mogelijk)
 3. analyse van uw voedingspatroon
 4. voedingsdagboek
 5. persoonlijke voedingsadvies 

Totaal programma

 1. algemene adviezen
 2. u heeft 8 maal contact met uw diëtiste (contactmomenten bijbestellen is mogelijk)
 3. analyse voedingspatroon
 4. voedingsdagboek
 5. persoonlijk voedingsadvies
 6. persoonlijke doelen dagboek

De weekmenu's

In de weekmenu's zal u informatie ontvangen wat u moet eten om gewicht te verliezen, de mogelijkheden en algemeen advies.

Persoonlijk advies

U vult een eetdagboek in, daarvan wordt een analyse gemaakt en op deze basis zal u persoonlijk advies ontvangen dat aangepast is aan uw huidige voorkeuren.

Stap voor stap

De diëtiste zal een stappenplan voor jou persoonlijk opmaken aan de hand van de analyse van uw eetdagboek. Samen met de diëtiste wordt daar wekelijks aan gewerkt.

Contactmomenten

Volgens het programma dat u besteld heeft kan u 2 tot 8 maal contact opnemen met uw online diëtiste. Deze zal u extra begeleiding geven wanneer u er behoefte aan hebt. U kan steeds contactmomenten bijbestellen.