Opvliegers verminderen, koud zweet

druppels tegen opvliegersVanaf een bepaalde leeftijd stopt de vruchbaarheid van de vrouw met een aantal ongemakkelijkheden tot gevolg, zoals de bekende opvliegers. Je kan deze opvliegers verminderen met het product Native Remedies MellowPause. Het middel helpt vrouwen die in de menopauze zijn door de lichaamstemperatuur te regelen maar zorgt ook voor een normaal slaappatroon en uw stemmingswisselingen onder controle te houden.

Je kan je terug elke dag opperbest voelen met dit natuurlijk effectief werkend middel, het is speciaal samengesteld voor vrouwen die in de menopauze zijn.

Wat doet Native Remedies MellowPause?

  • de opvliegers effectief verminderen
  • zal drastische stemmingswisselingen voorkomen
  • zal uw slaap ondersteunen
  • ondersteunt de lichamelijke verandering

Het compacte flesje kan je overal meenemen en het is volledig natuurlijk zonder schadelijke chemicaliën. Het middel tegen opvliegers is een zoetgeurende vloeistof en zal uw lichaamstemperatuur reguleren op een veilige manier. Je hoeft er maar een paar druppeltjes van te nemen.

knop meer info bestelmogelijkheden

Wat is het?

Het is een vloeibaar middel op basis van kruiden en zal tijdens de perimenopauze en de menopauze uw gezondheid ondersteunen. Het mechanisme dat in uw lichaam zorgt voor de temperatuur zal geregeld worden en de opvliegers drastisch verminderen.

Wanneer je in een koude omgeving bent en je krijgt het heet, of je wordt 's nachts zwetend wakker dan weet je hoe lastig de symptomen van de menopauze kunnen zijn.

Deze formule helpt niet enkel de opvliegers verminderen maar zal ook uw stemmingswisseling meer in balans krijgen en u een goed slaappatroon brengen.

Waarom en wanneer gebruiken?

In de hele wereld hebben vrouwen last van ongewenste effecten van de menopauze. Vaak is dit rond de leeftijd van 50 jaar. Het is niet dat je dan maar bij de pakken moet blijven zitten en deze periode met veel ongemakken moet uitzitten zonder iets te ondernemen. Ook in deze periode van uw leven kan je u goed voelen en daar zorgt Native Remedies Mellowpause voor.

Je bent in de menopauze, en nu?

De natuur is wat het is, als vruchtbare vrouw zal je op een bepaald moment in uw leven niet kunnen ontsnappen aan de menopauze, het is een natuurlijke overgang waar alle vrouwen mee te maken krijgen. Heel dikwijls ervaren vrouwen daar de ongemakken van zoals opvliegers, koud zweet, stemmingswisselingen en vaginale droogheid. Deze symptomen zijn oncomfortabel, soms genant en kunnen een nachtmerrie zijn tijdens deze periode van uw leven. 

Deze ongewenste effecten zijn echter ook te voorkomen door gebruik van het middel Native Remedies MellowPause.

Wat is de perimenopauze?

De perimenopauze is de periode die voorafgaat aan de menopauze. De eierstokken produceren minder oestrogeen. Wanneer je in deze periode zit dan kan je dezelfde symptomen ervaren als in de menopauze (vermoeidheid, stemmingswisselingen, slaapproblemen). Het zijn klachten die veel voorkomen bij vrouwen maar wel verholpen kunnen worden door Native Remedies MellowPause.

Hoe werkt het?

De middelen om te helpen bij klachten tijdens de menopauze moeten een goede balans hebben van ingrediënten om goed te kunnen werken en u zo goed mogelijk te helpen. Het menopauzemiddel Native Remedies MellowPause bevat natuurlijke ingrediënten (Zilverkaars, Wildemanskruid) die uitgebreid onderzocht en geselecteerd zijn door een klinisch psycholoog. Het zorgt voor een snelle absorptie van de werkzame stoffen en ondersteunen de algemene gezondheid.

Wanneer heb je resultaat?

Het middel werkt vrij snel en meestal zal je al resultaat merken na een paar doseringen. Het kan een beetje langer duren vooraleer ook de opvliegers verminderen maar bij regelmatig gebruik zal dit zeker blijvende voordelen geven tijdens de menopauze en ook de periode ervoor (perimenopauze).

Het gebruik

Er wordt aangeraden om dit vloeibaar middel 3 maal per dag te gebruiken na de maaltijd, 0.25 milliliter druppelen in een glas water of fruitsap is al voldoende om de overgangsklachten te verminderen.