Parasieten en inwendige wormen bestrijden

Parasieten en inwendige wormen bestrijdenarasieten

bestrijdingsmiddel parasieten inwendige wormenParasieten in uw lichaam kunnen verschillende gebieden aantasten zoals de huid, spieren, bloedstroom, ledematen en het spisverteringskanaal. Meestal veroorzaken parasieten in uw lichaam geen vervelende symptomen, maar toch ervaren hebben sommige mensen er last van in de vorm van buikpijn, diarree, winderigheid, misselijkheid, dysenterie, anale jeuk, ... Het is voor de dokter  niet altijd eenvoudig om de reden van uw klachten op te sporen of een geschikt product voor uw persoonlijk geval te vinden. Het product Naturasil Internal Parasites zal deze parasieten (sommige tot 3 meter lang) in uw lichaam helpen bestrijden en uw symptomen verminderen.

knop meer info bestelmogelijkheden

Wat is Naturasil Internal Parasites Oil?

Natural Internal parasites Oil zal inwendige parasieten bestrijden (zoals lintworm, ringworm) en andere inwendige infecties door het innemen van een vloeibaar middel (olie).

  • Het bestrijdt op een veilige manier inwendige parasieten.
  • Het is een natuurlijke formule met o.a. zwarte walnoot en kruidnagel.
  • De aangetaste organen zullen genezen en versterken.
  • Reeds resultaat binnen een paar weken.

Het flesje olie heeft een inhoud van 30 ml, de duur van de behandeling is 2 tot 5 weken. Het is een homeopatisch middel.

De kruidenformule

Het bestrijdingsmiddel bevat een speciale mix van kruiden waardoor de parasieten aangevallen worden.

Er zijn 3 hoofdingrediĆ«nten in de formule: 

  • Caryphyllus aromaticus: zal parasieten helpen bestrijden en elimineren en bescherming bieden tegen bacteriĆ«n en schimmels waardoor het risico op diarree, wormen en andere aandoeningen binnen het spijsverteringskanaal zal afnemen.
  • Artemesia absinthium: dit kruid zal wormen en parasieten in het lichaam bestrijden.
  • Julgans nigra: ook dit kruid zal wormen en parasieten in het lichaam bestrijden. 

Hoe gebruikt men dit middel?

Het olieproduct is heel gemakkelijk in gebruik, je voegt 12 druppels van de oilie toe aan een glas water en men drinkt het op. Deze dosering neemt men 2 tot 3 maal per dag in gedurende 2 weken. Na deze 2 weken stop je de behandeling voor 1 week. Je gaat daarna terug van start met het innemen van de oliedruppels gedurende 2 weken. Voor de meeste mensen is deze dosering voldoende om de parasieten in het lichaam te verwijderen en heeft men een sterker immuunsysteem.