Beste penisvergroter

Professionele penisvergroter

De betere penisvergroter (aanbevolen door dokters!), is zonder twijfel de Male Edge. De fabrikanten garanderen u een groei in de lengte en omtrek en zijn zelfs zo zeker van deze supervergroter dat, indien u geen resultaat heeft, het bedrag dat u betaald heeft terugkrijgt, zelfs 2 maal! U leest het goed, indien u niet tevreden bent over de resultaten van de Male Edge dan wordt u dubbel terugbetaald!

MEER INFO & BESTELMOGELIJKHEDEN

Hoe werkt het?

Het verlengende resultaat is wetenschappelijk bewezen en de Male Edge heeft een patent op zijn technologie. De wetenschap achter dit penisverlengingssysteem is dat uw penis een constante maar lichte tractie ondergaat. Er gebeuren microscopische en macroscopische veranderingen waardoor de penis zal vergroten en het resultaat is blijvend. Altijd een grotere penis, zowel in erectie als in slappe toestand. Het penisweefsel wordt uitgerekt, dit is pijnloos en volledig veilig! U hoeft dus niet bang te zijn dat u schade oploopt en naar de dokter moet.

Nieuw weefsel

Al heel snel, binnen een paar dagen, wordt er in de penis nieuw weefsel ontwikkeld. Het is dit soort weefsel waardoor de penis dikker en groter zal worden.

Eeuwenoude technologie

Het is geen nieuwe technologie. Tractie wordt ook gebruikt door chirurgen met gelijkaardige methoden om ledematen te verlengen. Ook inheemse stammen gebruiken de tractie-techniek al eeuwen om lippen, oren, hals en neuzen op te trekken. De Male Edge laat je lichaam doen wat het al ontelbare keren heeft gedaan, maar dan deze keer is het resultaat een grotere en dikkere penis.

Het allerbeste resultaat

Bij gebruik van de Male Edge zal de penis gemiddeld 28% groter worden en de omtrek zal met 19% toenemen. Waarbij het wel belangrijk is om te mmelden dat de erectie niet zal verzwakken, de meeste mannen ervaren zelfs een hardere en meer stevigere erectie. Dit product is absoluut de nummer 1 der penisvergroters!

Werkt ook voor een kromme penis!

Studies tonen aan dat bij het gebruik van de Male Edge een kromme penis (ziekte van Peyronie) met bijna 100% kan corrigeren! De kromming zal verminderen met 50- tot 90%. Een zeer goed, pijnloos en goedkoop alternatief voor chirurgie.