Prostaatmassage

prostaatmassage

Een gezondere prostaat kan je bekomen door het nemen van prostaatpillen maar ook door de prostaat te masseren. De Nexus Neo is bedoeld voor prostaatmassage en kan prostaataandoeningen voorkomen. De Nexus Neo heeft een lange en brede schacht voor een diep prostaatplezier.

knop meer info bestelmogelijkheden

Beter stimuleren en gezonder

Om nog beter de prostaat te kunnen stimuleren is dit massageapparaat lang en breed om een betere stimulatie te kunnen geven aan de G-spot en de gezondheid van de prostaat nog meer te ondersteunen.

Mooi, gemakkelijk en kwaliteit

De Nexus Neo heeft een mooi ontwerp en is gemakkelijk te gebruiken. Bent u geen ervaren gebruiker dan zal u toch snel wennen aan dit heerlijke apparaat dat trouwens gemaakt is van hoogwaardig en duurzaam materiaal.

Wat is de Nexus Neo nu weer? Wat doet het?

De Nexus Neo is een prostaatmassager die dus voor een extra krachtig orgasme kan zorgen maar tegelijkertijd ook heel goed is voor de gezondheid van  uw prostaat. Dit massageapparaat heeft een lange schacht van 13,5 cm. en een omtrek van 3.5 cm.  Het is dus bedoeld voor mensen die een diepe hevige penetratie wensen.

Het massageapparaat zal de bloedtoevoer naar het onderlichaam verhogen, daardoor worden bepaalde vloeistoffen en afvalstoffen afgevoerd waardoor de prostaat gezond blijft. Bij gerelateerde aandoeningen kan dit apparaat u een directe en aangename verlichting bezorgen. Het kan u ook het sexleven anders laten beleven zonder direct de penis te stimuleren.

Het gebruik

Het massageapparaat is heel gemakkelijk te gebruiken. Je brengt het, eventueel met wat glijmiddel, in de anus aan en ontspant lekker terwijl je aan het masseren bent. Nadien kan je de Nexus Neo schoonmaken met wat water en zeep. 

Snel resultaat

Het genot ervaar je onmiddelijk tijdens het eerste gebruik. Ook uw prostaat wordt gezonder bij het regelmatig gebruik van dit apparaat.