bruinpillen

Sneller bruinen

Wil u een mooi bruin kleurtje zonder zonnebank of een dure reis naar een warm land? Bruin dan nu zonder zon met Superbruin, sneller bruinen met een mooie diepe bruine kleur!

Meer info & bestelmogelijkheden

Bruin in korte tijd

De capsules van Superbruin voorzien uw lichaam van de noodzakelijke stoffen die nodig zijn om uw huid snel te laten bruinen met een mooie, natuurlijke, egale kleur. Omdat uw lichaam een hoge dosering van de nodige stoffen binnenkrijgt zal u niet alleen sneller maar ook donkerder bruin kleuren. Deze stoffen zijn reeds van nature aanwezig, ze worden enkel aangevuld met hogere waarden waardoor het bruinen sneller zal verlopen. De pigmentvorming die ontstaat wanneer je blootgesteld wordt aan de zon wordt ondersteunt zonder een oranje-achtige kleur die je hebt bij het gebruik van caroteen.

Zonder bijwerkingen

Het natuurlijke proces om te bruinen is afhankelijk van aminozuur L-Tyrosine om Melanine te produceren. Iedereen heeft Melanine in zich. Superbruin geeft je een hogere dosis Tyrosine en koper, wat een positief effect geeft op de kleursynthese. Hoe lichter uw huid kleurt hoe beter Superbruin zijn werk doet, het is 100% veilig en zonder kunstmatige kleurstoffen.

Zonnebank

Superbruin is een schitterend bruiningsmiddel dat je ook kan combineren met een zonnebankkuur. Dieper, donkerder en langer bruin, ook na uw vakantie.

Gebruik

Neem dagelijks 2 capsules met wat water en uw langdurige mooie bruine kleur is