Erect recover erectiepillen

Sneller terug een erectie

Je bent een man en hebt uiteraard graag sex, het liefst zo veel mogelijk en verschillende keren na elkaar. Helaas hebben de meeste mannen na hun orgasme geen erectie meer, een slappe penis dus, en moeten ze geruime tijd wachten voor dit weer op een natuurlijke manier hersteld is. Maar vanaf nu hoef je niet zo lang meer te wachten vooraleer je weer een erectie hebt want er bestaat nu Erect Recover! Sneller een erectie en dus ook opnieuw sneller een orgasme!

 

Meer info & bestelmogelijkheden

Meer zaadcellen

Erect Recover heeft als goede eigenschap dat het uw zaadcelproductie zal verhogen, dus meer volume in uw sperma en uw testeronspiegel zal stijgen. Meer zin om te vrijen met uw partner en de mogelijkheid om dit sneller na elkaar te doen.

Meer potentie en harde erectie

Op een natuurlijke manier die volledig veilig is zal je uw potentie verhogen en snel terug een krachtige, harde erectie hebben. De kruiden van Erect Recover zijn geen gewone erectiepillen, het is een krachtige herstelkuur die je een echte boost zal geven. Uw geestelijke en lichamelijke conditie zal er met sprongen op vooruit gaan.

Ontwikkeld voor de man maar ook de vrouw profiteert

Het is inderdaad een natuurpil ontworpen voor de erectie van de man maar het lustgevoel wordt sterker en dat werkt ook bij de vrouw. Indien het lustgevoel bij de vrouw op een laag pitje staat dan zal Erect Recover dit lustgevoel versterken. Het verhogen van dit gevoel is bij man en vrouw toepasselijk.

Stop een slappe penis!

Je wil na een orgasme toch echt geen slappe penis meer zoals op de eerste foto? U heeft sneller terug een erectie met Erect Recover!

De tweede foto toont diezelfde penis die terug een erectie heeft. Na heel korte tijd was er weer een stijve penis die opnieuw kan ejaculeren.

Een slappe penisPenis in erectie