Flesje lustopwekkende gel voor de vrouw

Sneller een orgasme bij de vrouw

De meeste vrouwen komen wel tot een orgasme maar niet altijd in samenspel met hun partner, de man komt over het algemeen sneller klaar. En dan lig je daar, wachtend op uw orgasme. Samen een hoogtepunt bereiken dat is mogelijk met Female Gel, een product dat speciaal is ontwikkeld voor vrouwen voor sneller een orgasme.

MEER INFO & BESTELMOGELIJKHEDEN

Intens orgasme

Female Gel is een genotsmiddel waardoor een vrouwelijk orgasme kan gegarandeerd worden. Het orgasme wordt gestimuleerd en intenser ervaren dankzij een beetje gel op uw clitoris en in de omgeving er rond kan je sneller klaarkomen. Wanneer je de Female Gel aanbrengt ervaar je onmiddelijk een warm en koud gevoel, na enkele ogenblikken overheerst het warme gevoel dat je intens zal prikkelen. De clitoris wordt extra gevoelig gedurende een half uur, wanneer je op dat ogenblik gestimuleerd wordt zal dit een explosief orgasme veroorzaken! Zoiets heb je nog nooit meegemaakt!

Meerdere keren een orgasme

Misschien kan je nu reeds meerdere een orgasme bereiken in vrij korte tijd, met dit product zal het mogelijk zijn om nog meerdere keren tot een hoogtepunt te komen. Heb je vroeger nooit of zelden een orgasme verkregen, of geen idee hoe het aanvoelt? Vanaf nu is het een makkie om tot een hoogtepunt te komen met Female Gel. Vanaf nu kan je ook gelijktijdig klaarkomen met je partner, dit is extra plezant!