Doosje met pillen voor meer en beter sperma

Spermahoeveelheid verhogen

Sperma spuiten is leuk! Maar het is nog leuker als de hoeveelheid vermeerderd kan worden met Cumbetter. En zelfs meer, er wordt niet enkel een grotere hoeveelheid sperma aangemaakt maar ook de kwaliteit en de smaak zal verbeteren! Gedaan met slecht sperma, vanaf nu heeft iedere man gezond sperma!

Meer info & bestelmogelijkheden

Meer sperma, beter sperma, lekker spuiten!

Een orgasme, wie wil het niet? De meeste gezonde mannen hebben geen problemen om een orgasme te bereiken en misschien wel hun sperma 1 meter ver te schieten, maar het is nog veel plezanter als uw sperma extra dik is en de hoeveelheid een stuk meer is dan normaal.

Lekker tijdens het doorslikken

We kennen het allemaal als man, de partner bevredigt je oraal maar als je eenmaal begint te spuiten dan trekt men zich terug. De reden die dan gegeven wordt is meestal, ik vind sperma niet lekker. Dat is vanaf nu volledig verleden tijd als je Cumbetter gebruikt. Je zal niet alleen veel sperma produceren maar ook de smaak zal verbeteren, het doorslikken zal een echte lekkernij worden!

Meer spermacellen

De plantaardige ingredi├źnten die verwerkt zijn in de Cumbetterpillen verhogen de aanmaak van de spermacellen. Door het feit dat er meer spermacellen van goede kwaliteit aangemaakt worden verhoogd ook de kans op bevruchting bij de vrouw. Loop dus niet te snel naar een dokter voor dure behandelingen om een bevruchting te bespoedigen maar probeer eerst Cumbetter!┬á