Hoe gemakkelijker vrouwen verleiden?

Word een verleider

feromonengeurBen je een bange mus als het om vrouwen gaat? Durf je er niet op afstappen? Wil je meer aantrekkinskracht uitstralen naar de vrouwen toe? Wil je een vrouw verleiden?

Indien je moeilijkheden hebt bij het verleiden van een vrouw dan is er een mogelijke oplossing voor jou. Gebruik een feromonengeur. Dat is een parfum met feromonen, als het ware een lokstof voor vrouwen.

De Nexus Man-2-Woman Pheromones is een zeer goede keuze voor mannen die hun aantrekkingskracht voor vrouwen willen verhogen. Vrouwen verleiden met deze feromonenspray op uw lichaam is een stuk gemakkelijker.

knop meer info bestelmogelijkheden

Droom je ervan dat mooie vrouwen gewoon naar je toe komen stappen zonder dat je daar veel moeite moet voor doen? Het Nexus Man-2-Women feromoon zorgt ervoor dat je je zekerder voelt. Ook uw dierlijke instincten zullen meer tot leven komen. Bij het gerbuik van dit parfum met feromonen maak je een goede kans om te slagen bij vrouwen.

  • Het parfum werkt tot 10 uur lang.
  • Is discreet te gebruiken.
  • Het zal je helpen om zonder moeite vrouwen aan te trekken.
  • Het is een mix van 7 verschillende feromonen.
  • Wereldwijd de populairste keuze onder mannen.
  • Versterkt het menselijk seksferomoon tot 1000 keer.

Ook wanneer je een vriendin hebt

De feromonenspray zal je ook helpen indien de intimiteit met uw vriendin beter kan. Je kan de spray ongemerkt gebruiken. Je zelfvertouwen zal verhogen en haar verlangens naar jou zullen sterker worden.

Wat is het?

Deze feromonengeur is heel gemakkelijk in gebruik. Je spuit discreet een kleine hoeveelheid op je. Binnen enkele seconden zal je de kracht ervaren van 7 verschillende feromonen. Je zal seksueel aantrekkelijker worden en je zal zelfverzekerder worden. Meer durven. Meer seksuele aantrekkingskracht.

Het maakt niet uit in welke soort relatie je de feromonengeur gebruikt. Een one night stand. Voor een lange relatie. Of om uw bestaande kwakkelende relatie een aantrekkelijke boost te geven.

De bestanddelen

Vrouwen voelen zich van nature aangetrokken tot sterke, gezonde en vruchtbare mannen. De combinatie van 7 verschillende seksferomonen in deze parfum zal een subtiele feromonengeur verspreiden. De geur zal uw aantrekkingskracht verhogen. Je zal meer kans maken om een vrouw met succes te verleiden.

De Man-2-Woman Pheromones bevat:

Andrestone 
Alpha andfrostenol
Androsterone
Epiandrosterone
Beta androstenol
Androstedienone
Androstanone
dominantie, aantrekkingskracht
comfortgevoel, aantrekkingskracht
mannelijke uitstraling, goed gevoel bij vrouwen
jeugdige uitstraling
ijsbrekende feromoon 
seksuele respons, zorggevoelens bij de vrouw
krachtige en mannelijke uitstraling

Het normale ritueel bij het opstaan is je wassen, scheren en aftershave of deodorant opdoen. Maar door het gebruik van al die andere geuren maskeer je uw natuurlijke feromonen. De ingrediënten in deze feromonenparfum zal je helpen om uw natuurlijke opwindende geuren te laten gelden en te versterken.

Hoe werkt het?

Het middel geeft meer aantrekkingskracht bij mannen. Feromonen zijn al van nature op het lichaam aanwezig. Maar worden met de feromonenspray tot 1000 keer versterkt. Feromonen zijn verborgen geuren die je niet bewust zal kunnen ruiken. Het is het onderbewuste dat de feromonen waarneemt. Ze kunnen het gedrag van de andere persoon veranderen. In dit geval het gedrag van de vrouwen die de verborgen geur onbewust inhaleren. Vrouwen zullen zich meer aangetrokken voelen tot jou. Deze geweldige spray werkt tot 10 uur lang.

In de dierenwereld vinden dieren met succes een partner dankzij het sterke effect van feromonen.

Kan ik dit gebruiken tesamen met andere geuren?

Je kan de Nexus Man-2-Woman gebruiken in combinatie met uw aftershave of eau de toilette. Ze zullen de krachtige werking niet beïnvloeden.

De spray zelf heeft een lichte geur. Dit om de muskusachtige geur van de feromonen te maskeren.

Hoe gebruiken?

De plekjes op uw hals en op uw borst zijn goede plaatsen om de feromonenspray te gebruiken. Een kleine hoeveelheid volstaat (3 keer sprayen). Het verleidingsmiddel werkt tot 10 uur lang.

Wanneer heb ik resultaat?

De werking van de feromonengeur is onmiddelijk. Je hoeft dus niet te wachten om de vrouw te verleiden. Uiteraard moet je zelf ook nog iets doen om uw kansen te vergroten. Bijvoorbeeld door er voor te zorgen dat je er netjes uitziet.

Bijwerkingen

De spray met feromonengeur is een volledig natuurlijk product. Het heeft geen bijwerkingen.

Als je gevoelig bent voor allergieën dan lees je best de bijsluiter eerst om na te gaan wat de ingrediënten zijn.