Doosje met pillen om de vruchtbaarheid te verhogen

De vruchtbaarheid bij de man verhogen

Het product VitaFert geeft de man ondersteuning om op een natuurlijke wijze de vruchtbaarheid te verhogen. De combinatie van bepaalde ingredi├źnten die VitaFert bevat zal de kwaliteit van de sperma verhogen waardoor de kans op bevruchting natuurlijk zal stijgen. Niet enkel de verminderde vruchtbaarheid zal verbeteren maar het product heeft ook een effect op de sexuele verlangens van de man en verbetert de erectie.

Meer info & bestelmogelijkheden

Wanneer gebruiken?

Als u en uw partner problemen hebben met zwanger worden dan is ViaFert een goed product dat de man ondersteuning zal bieden om op een natuurlijke wijze de verminderde vruchtbaarheid te verhogen. De kans op een bevruchting zal worden verhoogd.

Bij 50% is er een afwijking bij de man

Bij echtparen die minder vruchbaar zijn blijkt bij ongeveer 50% het probleem bij de man te liggen. Bij een sperma-onderzoek zijn er bijvoorbeeld te weinig bewegende zaadcellen te zien. Gelukkig is er bij mannen zelden sprake van een volledige onvruchtbaarheid maar enkel van een verminderde vruchbaarheid. De kwaliteit van de sperma is dan niet voldoende en meestal ligt dit aan de beweegelijkheid en de vorm van de zaadcellen. De eicel kan dan niet op tijd bereikt worden door de zaadcel. Ook het aantal aanwezige goede zaadcellen kan niet voldoende zijn om te leiden tot een bevruchting.

Hoe gebruik je dit middel?

De aanmaak van gezonde zaadcellen zal worden gestimuleerd door een maandkuur. U neemt 2 tabletten per dag in, u doet dit 1 maal per dag na de maaltijd.